Surimi

med Thousand Island-dressing, bagte tomater, fladbrød og hjertesalat

Scroll

Surimi med Thousand Island-dressing, bagte tomater, fladbrød og hjertesalat

– 400 g surimi

– Hjertesalat

– Fladbrød el. naanbrød

– Koriander (til pynt, kan udelades)

Thousand Island-dressing
– 60 g mayo (helst hjemmelavet)
– 40 g creme fraiche 38 %
– 30 g tomatkoncentrat
– 50 g rød peberfrugt skåret i små tern
– 20 g cornichoner i meget fine tern
– 1/2 citron, både saft og skal
– 10 g æbleeddike
– 5 g sukker
– 10 g sriracha-sauce

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • smag til med salt og peber.

Bagte tomater
– 4 tomater
– salt og sukker

  • Halvér tomaterne og læg dem på en bageplade med skindsiden nedad.
  • Drys de halve tomater med salt og sukker.
  • Bag dem i tre timer ved 90 grader varmluft.

Anretning

Snit hjertesalat og læg som bund på en stor tallerken.

Skær surimien i mundrette stykker og vend den sammen med Thousand Island-dressingen.

Skær fladbrød eller naanbrød i mindre stykker og steg dem kort af på en varm pande.

Læg nu surimien oven på salaten.

Pynt med de bagte tomater og evt. koriander.

Servér med det lune brød.

– Velbekomme