Surimi med Thousand Island-dressing, bagte tomater, fladbrød og hjertesalat
– 400 g surimi
– Hjertesalat
– Fladbrød el. naanbrød
– Koriander (til pynt, kan udelades)
Thousand Island-dressing
– 60 g mayo (helst hjemmelavet)
– 40 g creme fraiche 38 %
– 30 g tomatkoncentrat
– 50 g rød peberfrugt skåret i små tern
– 20 g cornichoner i meget fine tern
– 1/2 citron, både saft og skal
– 10 g æbleeddike
– 5 g sukker
– 10 g sriracha-sauce
- Bland alle ingredienser sammen i en skål.
- smag til med salt og peber.
Bagte tomater
– 4 tomater
– salt og sukker
- Halvér tomaterne og læg dem på en bageplade med skindsiden nedad.
- Drys de halve tomater med salt og sukker.
- Bag dem i tre timer ved 90 grader varmluft.